Information om saucer.dk

v6 online den 14. januar 2006

Nyheds billede

Efter en lang pause uden opdatering fik jeg taget mig sammen til at udvikle en ny version af saucer.dk som giver mig flere opdaterings muligheder og et mere tekst venlig layout.

Jeg har hele tiden drømt om at have en side hvor på jeg kan skrive artikler og holde folk opdateret om hvad der sker omrking mig, men hver gang jeg begynder på noget glemte jeg målet og kom ud med en hjemmeside der kun var en personlig portfolio hvor man kunne se mit arbejde og hente et par script. I sig selv var der ikke noget galt med dette men siden bliv hurtig kederlig efter at jeg ikke fik den opdateret og så var den version død. Denne gang har jeg gjort end del ud af at tilføje et blog sektion som vil blive opdateret et par gange om ugen.

Hvis vi så hopper væk fra web så kan jeg sige at jeg nu er flyttet til Vejle, hvor jeg har købt en ejerlejlighed sammen med min kæreste og jeg er blivet fastansat hos Mediegruppen Reklamebureau som mediegrafiker elev. Alt det betyder at jeg har fået ekstra 40min at sove i efter at jeg ikke skal kører fra Holsted til Vejle :)

Til sidst vil jeg runde af med at side at jeg har planer om at tilføje en akrtikel sektion hvor i jeg vil skrive et par artikler om Web og Internet.

Med venlig hilsen Srdjan Lukic-Bardak

kategori pil film (2)

kategori pil g33k (5)

kategori pil personlig (10)Skriv kommentar


"16"