Information om saucer.dk

Film marathon den 29. januar 2006

Nyheds billede

Når man komme til at tænke på alle film som har været hit igennem tiden kan man hurtig komme til at savne et par stykker af dem om ens træng til at se dem igen bliver stører og stører. Så det eneste man kan gøre er at lave en gylden liste over top 10 film, købe lidt slik / chips , caffe, pizza og ikke mindst 4 x 1½L Coca Cola. Der efter finder man en arbejds koleger som lige har invisteret i en alt for fræk TV hvor på alle film skal ses.

Sammen med min arbejds koleger Bo Dudek aga B.K lover, kom vi frem til en nice top 10 liste over film så bare skulle ses igen.

La Listen :

01. Superman (I)
02. Rocky (II)
03. Robocop (I)
04. Monty Python and the Holy Grail
05. Top Secret
06. Top Gun
07. Karate Kid I
08. Rambo II
09. Blues Brothers
10. Ghostbusters

Disse fulm skulle vi så se i går (Lørdag den 28. Jan 2006) + at vi fik inviteret et par venner hvor alle fik La Listen med tider på hvornår vi regner med at spille den enkelte film. På den måde kunne folk komme og gå når det passede dem. Altså en slags bio.

Det viste sig så at Bo Dudek aka B.T lover og jeg ikke har nok venner til at kunne laver sådan en arrangement, efter at der ikke kom andre ud over os to. Men hvis vi ser det på den lyse side så kom vi ikke til at løbe tør for Cola :)

Da vi så rundede 10 timers film kunne vi ikke holde til flere så vi kom kun ½ igennem La Listen. Neden for har vi lavet en lille rating liste så I selv kan se hvilke film vi så og hvor mange * vi kunne sende af sted.

01. Superman (* x 4)
02. Rocky 2 (* x 5)
03. Monty Python and the Holy Grail (* x 4)
04. Top Secret (* x 3)
05. Sin City (* x 5)

Yes yes, Sin City var ikke med på La Listen, men fuck den skulle jo ses :D

Med venlig hilsen Srdjan Lukic-Bardak

kategori pil film (2)

kategori pil g33k (5)

kategori pil personlig (10)Skriv kommentar


"0"