Information om saucer.dk

Hvad sker der? den 03. februar 2006

Nyheds billede

Da jeg i morges på vej til skolen hørte lidt radio, fik jeg en del skod information som bare ikke kunne passe. Først hører man hvordan folk er gået amok over nogle tegninger der efter er der en skib med 1300 mennesker sunket og sidst men ikke mindt kunne folk ringe og give deres idiotiske og igoistiske meninger om alt hvad der sker omkring os. Jamen er vi komme så langt at vi ikke længer må sige noget uden at vi skal dømmes og slås ihjem på grund af dette?

Da jeg så kom hjem kunne jeg bare ikke stoppe med at tænke på hvor dumme vi mennesker kan være. Vå låser os til noget og så kører vi bare den samme hjul hele tiden uden at stoppe op og tænke over hvad det er vi har gang I. I dag er Danmark ikke lige stedet man skal råbe højt om i avisen efter er par tegninger og pga. dem så er alle I Danmark blevet onde i mod muslimer. Men hvis Danmark er sådan hvorfor sender landet så hjælp til muslimske lande?

Nu skal jeg ikke låse mig til den ene sag, efter at jeg ikke er selv inde i begge religioner og hvad ved jeg. Men selv om man er muslim, kristen, katolik eller noget helt 3 så må man da godt bruge sit sunde fornuft bare en gang i mellem.

For at hoppe væk fra alt det her trykkede jeg på play i ITunes og så kom der lidt musik ud som kunne sætte tempo lidt ned. Men så kom turen til Earth Song (Michael Jackson) og til sidst synger MJ det her:

Hey, what about yesterday
What about the seas
The heavens are falling down
I can´t even breathe
What about the bleeding Earth
Can´t we feel its wounds
What about nature´s worth
It´s our planets womb
What about animals
We´ve turned kingdoms to dust
What about elephants
Have we lost their trust
What about crying whales
We´re ravaging the seas
What about forest trails
Burnt despite our pleas
What about the holy land
Torn apart by creed
What about common man
Can´t we set him free
What about children dying
Can´t you hear them cry
Where did we go wrong
Someone tell me why
What about babies
What about the days
What about all their joy
What about the man
What about Abraham
What about death again
Do we give a damn

Og hvis man tænker lidt over det her så har vi nok at se til, og der for behøver sq ikke flere problemer. I stedet for at tænke på hvem der har tegnet et par tegninger, hvorfor så ikke bruge vores tid på at hjælpe hinanden med at rette op på ting som vil kunne gavne os alle i morgen. For selv om vores ego er stor så kan vi intet selv.

Med venlig hilsen Srdjan Lukic-Bardak

kategori pil film (2)

kategori pil g33k (5)

kategori pil personlig (10)Skriv kommentar


"7"