Information om saucer.dk

Nyt i Tele2 sagen den 01. marts 2006

Nyheds billede

Efter 5 ugers kamp, blod, cola og tunge telefonsamtaler med den alt for syge teleselskab Tele2, kastede jeg håndklægen i ringen og bukkede under for deres dårlige kundeservice. Så til alle jer som har kunne holde ud mere end 5 uger :  RESPEKT !!!

Som I alle den 28. februar 2006 kunne læse her på side, så er jeg ikke alt for happy over for Tele2. Selv i dag hvor jeg har givet op og trukket mig tilbage så kan jeg ikke komme til at tænke på et godt ord om Tele2.

Nu er sagen den at jeg den 28 februar 2006 kl. 16.30 ringede til Tele2 for at spørge dem om mit kontrakt med den nu er opsagt hvor jeg fik at vide, at mit kontrakt kører stadig og at ingen har noteret noget som helst om at kontrakten skulle opsiges.

Der efter bliv jeg spurgt igen om hvad der var sket og efter 20min i telefon fik jeg at vide at Tele2 godt vil se på min sag men i mens skulle jeg betale for mobilen og abonnement som jeg har bestilt. Og når alt så er over, så vil jeg modtage penge tilbage. "Som om" Der for valgte jeg at løbe ned til posthuset og hente en pakke som var lige kommet fra Tele2. I den pakker lå så min nye mobil, en Nokia 6270.

Grunden til at jeg valgte at acceptere mobilen var.

1. Jeg skulle ikke vente på deres lange og sløv sagsbehandling, som kunne tage 1år. Der for var det lettere at tage deres røv abonnement i 6md og så opsige der efter.

2. Jeg vil ikke miste mit mobil nummer som jeg har brugt i over 5 år og der er mange der kender dette nummer.

3. Jeg kunne den samme dag komme i gang med at bruge min mobil.

4. Tja, jeg havde jo selv valgt en Nokia 6270 så hvorfor ikke tage den nu ? Mobilen er ikke dårligere efter at Tele2 er.

Så mine damer og hr. Jeg Srdjan Lukic-Bardak har fået en ny mobil !!! NOKIA 6270 og det er den fedeste mobiltelefon som jeg ind til nu har haft.

Der vil self. inden så længe komme en blog om selve mobilen og dens mange seje funktioner.

Jeg vil også takke alle som hjælp mig med at svine Tele2 til. Det skal i self. ikke stoppe med :)

Med venlig hilsen Srdjan Lukic-Bardak

kategori pil film (2)

kategori pil g33k (5)

kategori pil personlig (10)Skriv kommentar


"4"