Information om saucer.dk

Gratis scripts den 10. marts 2006

Nyheds billede

Det er alt sammen meget cool, at man i dag bare kan søge lidt på google / nettet og få 100 % gratis scripts som man så kan sætte op på en egen hjemmeside. Men nu hvor man har fået et produkt helt gratis, hvorfor kan man så ikke respektere udviklerens ønske om et synligt tag på en side?

Edit [den 10. marts 2006]
Så fik jeg tid til at oprette et artikel sektion her på saucer.dk. Lige nu er der kun 2 artikler, men flere er på vej. Skulle der være stave fejl så må I lige sige til.

La’ mit saucer.dk tag være
Gang på gang løber jeg ind i hjemmeside hvor mine scripts er brugt til at gøre ens hjemmeside dynamisk. Det kan være at man har hentet mit Tagwall, FormMailer eller IPblokker, hvilket gøre mig glad efter at mit arbejde kan bruges af andre. Men så kommer jeg til at se at personen har fjernet mit lille saucer.dk tag som er i bunden af alle mine scripts. Og 9 ud af 10 gange kan jeg læse at det første tagwall indlæg starter med.

Sådan, så fik jeg mit tagwall til at spille

Hmm dit egen tagwall som du selv har kodet? Eller mit tagwall som du så har fået til at virke efter at have læse i installations guide?

Jamen jeg lavede om på tagwallens farver
Ja om min hund kan godt side når jeg giver ham denne ordre, men det gøre mig ikke til skaberen af hunden vel?

Så, selv om du har rettet lidt i farven ved at rette i CSS filen som kommer med i pakken eller har tilføjet en ekstra input felt så giver det dig ikke ret til at fjerne mit sauce.dk tag.

Altså selv om du har rettet en del i koden og der stadig er et par linjer med mit kode så skal du stadig beholde mit saucer.dk tag. Og jeg gider ikker hører på flere dumme undskyldninger. For hvis du er så dygtig til at kunne rette i koden så meget som du siger, hvorfor har du så ikke lavet det hele fra franden??

Hvad får jeg ud af det?
Der er flere ting der spiller ind i mit saucer.dk tag.

1.
Jo flere der henter mit script jo flere sider vil linke til mig efter at mit tag er et link til min hjemmeside, altså saucer.dk. På den måde vil min sides placering på google også stige efter at der er mange der linker til mig.

2.
Jo flere downloads på mine scripts jo flere rettelser og nye updateringer vil der kommer. Så hvis I ønsker nye versioner af mine scripts som kan lidt mere så skal i også vise lidt support fra jeres side og lade mit saucer.dk tag være der, hvor jeg nu har placeret det.

Jamen, vi er venner og du kender mig.
Det er da muligt, at vi er venner eller at vi skriver sammen en gang imellem. Men så må du jo være den ven og give mig lidt support ved, at lade mit saucer.dk tag stå, så folk der besøger din side hurtig kan se, hvem der har lavet scriptet og på den måde selv hente en gratis version. Tænk over det.

Til sidst
Jeg vil sige 1000 tak til alle som har beholdt mit saucer.dk tag på deres side.

Og til dem som har fjernet tagget, og ikke vil tilføje det igen, har jeg kun en ting at sige. "Fuck dig"

Med venlig hilsen Srdjan Lukic-Bardak

kategori pil film (2)

kategori pil g33k (5)

kategori pil personlig (10)Skriv kommentar


"9"