Information om saucer.dk

Bowling yes sir. den 24. april 2006

Nyheds billede

Bowling bowling bowling, tja et eller anden sted så er det en meget sjov sport. Man samler et hold mennesker som er født med lidt talent og har evne til at sende en 2kg tung kugle af sted i mod 10 total uskyldige kegler som ikke har en chance for at løbe væk inden den 2kg tunge kugle med en fart af 30km/t knuser den første kegler og der efter udfører en massakre mod de 9 andre.

Det hele startede med at prof. holdet fra webafdelingen (mediegruppen.net) mødte stærkt op lørdag morgen kl. 10 til en time træning, hvor diverse kaste og skrue teknikker blev afprøvet og taktikken grundlagt.

Efter den ekstrem hårde træning var der lige tid til en gang sun-set og så var det bare om at blive klar til den store kamp.  Der var knap 100 deltagere fordelt på 20 baner med 3-4 spillere per hold.

Mediegruppen 1 lagde hårdt ud med at tabe de 2 første kampe til Schweitzer men derefter kørte vi vinder stilen hele vejen igennem.

Efter at havde vist de andre hold hvordan man skulle spille, trak vi os tilbage og tog en 8. plads som aftalt til træningen.

Da vi var færdige med at bowle var der en form for spisning som vi hurtig springer over efter at det nærmest var en katastrofe. Minus 2 stjerner ud af 5 mulige.

Resten af forløbet gik ud på at hente meter øl som bliv tømt med en rekord fart.

Billeder fra begivenheden ses her.

Med venlig hilsen Srdjan Lukic-Bardak

kategori pil film (2)

kategori pil g33k (5)

kategori pil personlig (10)Skriv kommentar


"21"