Information om saucer.dk

Computer freak? den 27. april 2006

Nyheds billede

Okay, jeg ved ikke om det er noget jeg skal råbe hurraaa for eller om jeg bare skal gemme mig under dynen og aldrig komme ud mere. Eller skal jeg komme mere ud og så lade min computer vente ? Lige meget hvad så er jeg den jeg nu er.

Sagen er den at jeg i går fik smidt en link i hoved til en computer geek test, som jeg ikke kunne holde mig fra.

Efter at havde brugt 5-10 min på at svare på diverse spørgsmål om computer kunne jeg trykke på "GEEK or HACK?" hvor efter jeg fik svar på hvor meget geek jeg var.

Resultat

My computer geek score is greater than 76% of all people in the world! How do you compare? Click here to find out!


Som I ser så ser det ret slemt ud. Ind til den test havde jeg selv troet at jeg havde et liv ved siden af mit arbejde, som gik ud på at være sammen med min dejlige kæreste og nyde synet af mit store akvarium. Men denne test viser rent faktisk at jeg ikke har noget liv ud over at side foran en PC skærm og nødre for vildt.

Så det kunne være at jeg skulle gøre noget ved det og bruge lidt mere tid på noget andet end at nørde, men på den anden side så er det min eneste indtjenings kilde, så uden en PC så kan jeg jo ikke bo hvor jeg nu bor og have det ting som jeg nu har.

Men igen, der er nok andre test på nettet som vil vise at jeg slet ikke er en geek :) Må da lige se om jeg ikke kan finde den test :)

Link til Computer Geek test
http://www.nerdtests.com/ft_cg.php?im

Med venlig hilsen Srdjan Lukic-Bardak

kategori pil film (2)

kategori pil g33k (5)

kategori pil personlig (10)Skriv kommentar


"15"