Information om saucer.dk

Fuck mandag den 16. januar 2006

Nyheds billede

Mandag mandag mandag mandag mandag mandag mandag mandag mandag mandag hvad skal vi bruge en dag som mandag til, når man gang på gang bare står op efter en hård weekend og tænker, Fuck hvor bliver weekenden af. Selv ens kreative sans er helt væk på en mandag.

Okay jeg har været oppe siden kl. 05.30 og ind til nu hvor kl. er 21.24 har jeg ikke lavet noget som helst kreativt. Det er nu ikke pga. jeg ikke har prøvet, men pga. vi i dag er igen igen og igen landet på ugens første om mest skod dag "Mandag". En dag som I dag kan gøre en så dovn at man ikke kan tage sig sammen til at lave noget som helst, og det eneste man tænker på er, hvordan man hurtigst muligt kan hoppe frem til fredag kl. 16.00 hvor man igen kan slappe lidt af.

Der skal siges at jeg har prøvet at være kreativ i dag men det eneste der er kommet ud af det er en form for "(en skod)" kalender ikon som i kan se til venstre. Da jeg startede på ikonet så det nice ud men det ligner altså ikke noget man skal råbe hurra for lige nu.

Hvis vi springer tilbage til søndag den. 15. jan hvor alt var godt, så kan jeg annoncere at jeg har fået lavet en RSS ting så I kan holde jer opdateret uden at gå ind på siden hele tiden. Til dem som ikke vil bruge 1 time på at finde linket kan jeg vejlede jer hen til www.saucer.dk/rss/ . Ud over RSS så fik jeg startet på noget artikel sjov som jeg regner med at uploade i løbet af ugen. Artikel sektionen vil indeholde et "par" artikler som jeg har skrevet i gennem tiden.

Det er sådan at jeg med garanti kan sige at om 7 dage er det mandag igen, så jeg kunne godt bruge et par tips til hvad man kan lave på sådan en dag. Jeg er selv 99.99% sikker på at man ikke kan lave noget som helst.

Til sidst vil jeg sige "respekt" til alle jer der har kunne finde energi til at være kreative på en mandag, vi andre har meget at lærer fra jer.

Med venlig hilsen Srdjan Lukic-Bardak

kategori pil film (2)

kategori pil g33k (5)

kategori pil personlig (10)Skriv kommentar


"7"