Information om saucer.dk

Billeder fra LAN den 24. januar 2006

Nyheds billede

Efter an weekend med fuld volume over emnet nørd, kan vi nu fremvise et par billeder over forløbet. Der skal lige siges at op til flere billeder ser ens ud, men hvad fanden skal man gøre når man ikke er flere til en LAN?

Denne lan har bragt mange sjove historier frem i lyset som nok aldrig vil ha kommet frem. I kan alle ud fra vores billeder se at alle har haft det godt og vi gjor lige det vi kom efter, nemlig at game,kode (well ikke så meget kode) og se sjove klips, så som ninja går amok og hvor folk prøver at løfte tunge ting uden held.

Når vi ikke brugte vores liv på at spille computer var vi alle sammen godt underhold af christians (også kendt fra r1z.dk) måde at græde over en hver ting. Vi kan rolig sige at man ikke skal spørge christian om at spille en runde i Dead Or Alive 2 hvis man ikke ønsker at hører på quotes som disse :

1. Hvorfor slår du mig hele tiden ?
2. Du snyder ved at se på hvilke knapper jeg trykker.
3. Må jeg ikke lige prøve noget? Hvor efter man giver han love til at udfører et par fri tricks på en og så går man igen i gang med at knuse ham. Når denne runde er over og Christian fik ramt en et par gange ekstra så man selv var lige ved at dø inden man knuste ham sagde han. "Damn det var tæt på"  (Han glemmer bare det 2-3 slag han fik gratis)
4. I GTA skulle man hele tiden informere ham om hvem der har taget en flyver..  Det sjove er så at i multiplayer version ikke findes flyver.

Nu vil jeg nok blive spammmet af christian pga. denne indlæg men hvad fanden, man liver kun en gang :) heheh

Jeg er også sikker på at der vil komme en del kommentar hvor folk der var med til LAN'et vil bakke mig op :)  I hope :)

Well billeder ses her :
www.saucer.dk/billeder_lan.php

PS. Ja ja jeg skal nok lave så man kan klikke på links der er blogget her.  (Næste gang.)

Med venlig hilsen Srdjan Lukic-Bardak

kategori pil film (2)

kategori pil g33k (5)

kategori pil personlig (10)Skriv kommentar


"7"