Information om saucer.dk

Hvad er saucer.dk ?

Saucer.dk er en lille personlig hjemmeside hvor jeg uploade diverse sctipts som jeg har lavet igennem tid og skriver artikler over diverse problemstillinger som kan komme når man arbejde med webudviklingen. Alle scripts er 100% gratis dog skal mit "©saucer.dk" tag være på alle script hvor jeg nu har placeret dem. På den måde er vi alle samme glæde :)

Design stil

Jeg har denne gang prøvet at lave noget helt nyt end, hvad jeg normalt laver. Og ja self. skal man altid lave noget nyt, men nogle gange kommer man ind i en bølge som man bare ikke kan komme ud af, og alt hvad man laver i denne bølge ser ens ud. Så det for har jeg valgt at flippe helt ud og lave noget som ikke rigtig giver mening.

Oplysninger om ophavsret

Alle tekster og al grafik i samtlige biblioteker på saucer.dk er beskyttet af gældende dansk lov om ophavsret. Artikler fra saucer.dk må ikke kopieres eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse.

Hvorfor saucer?

Noget skal man kalde sig, og for ikke, at bruge det samme som mange andre så har jeg valgt noget som ikke giver mening, hvad ang. webudvikling. For slår man saucer op i en ordbog vil man kunne læse dette :

» saucer » underkop (fx cup and saucer); underskål.

Men hvis man så skrive flying saucer så har man pludselign en "flyvende tallerken" også kaldet UFO, så der for bruger jeg en UFO som logo.

Validering af koden

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! [Valid RSS]